Op één plek beschikbaarheid bijhouden

Property management software waarin je als huiseigenaar voortaan alleen nog maar op één plek de beschikbaarheid van je groepsaccommodatie hoeft bij te houden.

Reserveringsplugin

Geïntegreerde reserveringsplugin voor in de website van jouw groepsaccommodatie. De bezoeker ziet direct de prijsopbouw in een overzichtelijke digitale bon.

Rechtstreekse boekingen

Meer kans op potentiële klanten via Het Leukste Groepsuitje en via de reserveringsplugin die je als huiseigenaar via ons ontvangt.

Voordelen

Klantcontact

Huiseigenaren willen eerst klantcontact om te kunnen filteren op voetbalteams of studenten. Bij ons krijg je eerst per mail een reserveringsaanvraag. Vervolgens kan je de klant bellen om te achterhalen wat voor groep het is. Hierna zet je de reservering met één druk op de knop om naar een boeking en stuur je vanuit onze software de bevestiging.

Baas over agenda

Stel je zet een periode op slot bij je marketingpartner en je agenda wordt gesynchroniseerd via iCal. Het probleem is dan dat de boekingsmodule in je eigen website ook automatisch op slot wordt gezet. Met onze unieke iCal module gebeurt dat niet en bepaal jij welke periodes te boeken zijn via jouw eigen website of via die van je marketingpartner.

Flexibele prijzen

Bij de de meeste reserveringssystemen zit je vast aan standaard periode prijzen. In onze software zit jij aan de knoppen. Onze prijsinvoermodule is speciaal ontwikkeld voor de prijzen die in de groepsaccommodatie sector worden gebruikt. Bijvoorbeeld volpension (scholen), prijs per persoon, prijs per object of een combinatie van beide.