Meest gestelde vragen

Leisure Promotie wil huiseigenaren ontzorgen. Dat kan zijn door je te koppelen aan boekingssites. Maar dat kan ook zijn door je te helpen om je kamers van je groepsaccommodatie los verhuurbaar te maken als B&B kamers. Wij helpen met totaalautomatisering.

Gratis boekingen via Het Leukste Groepsuitje, gratis reserveringssoftware, gratis boekingsmodule, gratis koppelingen met boekingssites ik hoor je denken, hoe is dat nou mogelijk? Het antwoord is simpel. Als je wat boekt via het internet betaal je doorgaans reserveringskosten. Als je een online boeking doet bij een groepsaccommodatie zal de consument ook niet raar opkijken dat men reserveringskosten moet betalen. Omdat wij jouw accommodatie automatiseren zijn de reserveringskosten voor ons. Voor iedere boeking die in ons software wordt gezet berekenen we € 10,00 reserveringskosten. Dat bedrag wordt door de consument betaald en zo heb jij als huiseigenaar gratis reserveringssoftware.

Ja hoor. We kunnen jouw reserveringssoftware koppelen middels iCal. Je blijft dan gewoon werken in je eigen reserveringssoftware. De beschikbaarheid van de agenda van jouw groepsaccommodatie wordt dan automatisch gesynchroniseerd met die van Het Leukste Groepsuitje. Je hoeft alleen maar één keer per jaar in te loggen in onze LMS software en met één druk op de knop je prijzen te kopiëren naar het volgende jaar en desgewenst aan te passen.

Het feit dat we een gratis boekingssite aanbieden wil niet zeggen dat we achterlopen met techniek. Anno 2020 is onze boekingssite zelfs een voorloper ten opzichte van andere boekingssites.Boekingssites zijn over het algemeen wel responsive maar je moet vaak eindeloos scrollen om de juiste antwoorden te vinden. Anno 2020 zijn er in de groepsaccommodatie-sector zelfs nog grote boekingssites te vinden waar de consument niet direct antwoord krijgt op bijvoorbeeld de vraag wat een weekend nu precies kost. Het Leukste Groepsuitje werkt met de laatste technieken. In het voorjaar van 2020 lanceerden we zelfs een totaal nieuw boekingsproces en een nieuw mobile first design boekingssite. Bij mobile-first design zijn bezoekers met mobiele apparaten (zoals smartphones) het uitgangspunt voor het ontwerp van de website.