Vicieuze cirkel ​

Gemiddeld komt zo’n 75 procent van de mensen op de website van een groepsaccommodatie, 99 procent daarvan verlaat die website weer en boekt op een andere manier. Lees: boekt via de grote boekingssites.

Leisure Promotie levert gratis reserveringssoftware plus een gratis boekingssite. “De reserveringssoftware overtuigt mensen een reserveringsaanvraag te doen via de website van de huiseigenaar. De gast kiest een aankomstdatum, ziet direct de prijs, en hoeft niet te zoeken. 

We vergroten de vindbaarheid van jouw groepsaccommodatie en plaatsen jouw groepsaccommodatie op onze gratis website Het Leukste Groepsuitje

Voordelen

Ergernissen van consumenten

Gratis boekingssite

Wij zijn leverancier van softwareoplossingen voor de groepsaccommodatie-sector. Een onderdeel is het plaatsen van groepsaccommodaties op onze gratis website Het Leukste Groepsuitje.

Je kan deze boekingssite zien als een verlengstuk van je eigen website. De boekingen via Het Leukste Groepsuitje zijn dus ook gratis.

Je kan je gasten wijzen op deze website. Je weet namelijk dat je een collega helpt aan een gratis reservering. Jouw gasten kunnen de website gebruiken om te reserveren en te oriënteren. 

Gratis reserveringssoftware

Tijdens de coronacrisis werd het pijnlijk duidelijk dat de vaste kosten gewoon doorgaan. Zo ook licentiekosten van aanbieders van reserveringssoftware. Met onze softwareoplossing heb je daar geen last van!

Ons verdienmodel ligt op de reserveringskosten per boeking en deze worden betaald door de gast en niet door de groepsaccommodatie.

Jij hebt als huiseigenaar dus gegarandeerd gratis reserveringssoftware plus een iCal koppeling met je marketingpartijen.