telefofonisch-contact-groepsaccommodatie

Reserveringssysteem voor groepsaccommodatie met direct klantcontact

Veel eigenaren van groepsaccommodaties willen altijd eerst even telefonisch contact met hun klanten. Deze huiseigenaren hebben dan ook koudwatervrees voor online boeken. Dit is echter nergens voor nodig. De software die je via Leisure Promotie ontvangt juist ontwikkeld voor groepsaccommodaties en houdt rekening met klantcontact. 

Reserveringsaanvragen zijn nog geen boekingen

De gratis reserveringssoftware die beschikbaar wordt gesteld door Leisure Promotie zorgt voor rechtstreekse reserveringsaanvragen via je eigen website. De huiseigenaar bepaald of men de reserveringsaanvraag wel of niet aanneemt. Dat kan door met één druk op de knop de reserveringsaanvraag om te zetten naar een definitieve boeking. De gast ontvangt automatisch in de mail een bevestiging met de betalingsvoorwaarden. Klantcontact is cruciaal voor huiseigenaren van groepsaccommodaties en je kan een reserveringsaanvraag met één druk op de knop omzetten naar een boeking. De reserveringssoftware die Leisure Promotie is speciaal ontwikkeld voor groepsaccommodaties en is gratis te gebruiken. 

Agenda's van meerdere groepsaccommodatie koppelen

Stel je verhuurd een groepsaccommodatie voor 60 personen die verdeeld is in een voorhuis en een achterhuis. Als het voorhuis geboekt wordt moet de agenda van de groepsaccommodatie voor 60 personen natuurlijk dicht worden gezet. Het achterhuis is nog steeds te boeken. De reserveringssoftware die je via Leisure promotie ontvangt regelt dit allemaal automatisch.

Online boeken met klantcontact

 

  • De klant plaats online een reserveringsaanvraag;
  • De huiseigenaar ontvangt de klantgegevens in zijn PMS en in zijn mailbox;
  • De huiseigenaar neemt telefonisch contact op met de klant;
  • De reserveringsaanvraag kan met één druk op de knop omgezet worden naar een boeking;
  • De klant ontvangt een boekingsbevestiging/factuur. 

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email