check-in

Reserveringssysteem voor je groepsaccommodatie

Als je als groepsaccommodatie gaat samenwerken met Het Leukste Groepsuitje ontvang je een Property Management Systeem (PMS). De afkorting PMS komt uit de hotelwereld en wordt ook wel reserveringssoftware of boekingssoftware genoemd. Het is een softwareapplicatie die ervoor zorgt dat gasten via een veilige verbinding online reserveringen kunnen maken via jouw website en via Het Leukste Groepsuitje. 

Het systeem houdt bij wat de capaciteit is van de accommodatie en registreert en wijzigt live elke verandering. Dat scheelt niet alleen bergen administratie maar zorgt ook voor een accurate verwerking van alle binnenkomende boekingen. Zo kunnen de bevestigingsmails en facturen automatisch worden opgesteld en verstuurd. Ook kun je eigen gepersonaliseerde e-mail templates maken. Zo kan je dus zelf bedank e-mails maken of welkom e-mails. 

Reserveringssoftware voor groepsaccommodaties

De PMS software van Het Leukste Groepsuitje is ontworpen door een eigenaar van een groepsaccommodatie. Je hebt dus ook geen cursus nodig om de software te begrijpen. Het PMS werkt volledig ‘in de cloud’. Alle reserveringen worden veilig ‘online’ opgeslagen. Dus je kunt een inzage krijgen in je reserveringen waar en wanneer je maar wilt. Ben je een keer niet aanwezig dan is de reserveringssoftware gewoon toegankelijk vanaf een laptop. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. 

Direct Reserveren module

Met de Direct Reserveren module van Het Leukste Groepsuitje geef je de websitebezoekers 24/7 inzicht in beschikbaarheid en prijzen via jouw eigen website en via Het Leukste Groepsuitje. Het belangrijkste voordeel van de Direct Reserveren module is dat je meer directe boekingen ontvangt, dat zijn reserveringen waarover je dus geen commissiekosten hoeft te betalen. Hoe zit het dan met klantcontact hoor ik je denken. Nou dat leggen we graag uit in een ander artikel.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email