check-in

Reserveringssysteem voor je groepsaccommodatie

Als je als groepsaccommodatie gaat samenwerken met Leisure Promotie ontvang je een gratis Property Management Systeem (PMS). De afkorting PMS komt uit de hotelwereld en wordt ook wel reserveringssoftware of boekingssoftware genoemd. Het is een softwareapplicatie die ervoor zorgt dat gasten via een veilige verbinding online reserveringen kunnen maken via jouw website en honderden boekingsportals. 

Het systeem houdt bij wat de capaciteit is van de accommodatie en registreert en wijzigt live elke verandering. Dat scheelt niet alleen bergen administratie maar zorgt ook voor een accurate verwerking van alle binnenkomende boekingen. Zo kunnen de bevestigingsmails en facturen automatisch worden opgesteld en verstuurd. Ook kun je eigen gepersonaliseerde e-mail templates maken. Zo kan je dus zelf bedank e-mails maken of welkom e-mails. 

Reserveringssoftware voor groepsaccommodaties

Het PMS software is ontworpen door een eigenaar van een groepsaccommodatie en doorverkocht aan een grote partij in de markt . Je hebt geen cursus nodig om de reserveringssoftware te begrijpen. Het PMS werkt volledig ‘in de cloud’. Alle reserveringen worden veilig ‘online’ opgeslagen. Dus je kunt een inzage krijgen in je reserveringen waar en wanneer je maar wilt. Ben je een keer niet aanwezig dan is de reserveringssoftware gewoon toegankelijk vanaf een laptop. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. 

Direct Reserveren module

Met de Direct Reserveren module van Leisure Promotie geef je de websitebezoekers 24/7 inzicht in beschikbaarheid en prijzen via jouw eigen website en via honderden grote boekingsportals. Het belangrijkste voordeel van de Direct Reserveren module is dat je meer directe boekingen ontvangt, dat zijn reserveringen waarover je dus geen commissiekosten hoeft te betalen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email